Zwambestrijding Drenthe

Woont u in Drenthe en heeft u een vermoeden van zwam in huis? Heeft u last van een verende vloer, vocht in de kruipruimte, is het houtwerk donker gekleurd of gebarsten en ruikt u een scherpe lucht? Onze gediplomeerde inspecteur van Stop Zwam Totaal (Roden) komt snel bij u langs voor een gratis zwaminspectie! Mocht er sprake zijn van zwam, dan brengen wij het probleem duidelijk in kaart. In ons rapport vindt u een gedetailleerd plan voor de zwambestrijding met kostenraming. Met deze totaaloplossing kunnen wij u snel en vakkundig verlossen van zwam in huis!

Gratis zwaminspectie Drenthe

HuiszwamBij zwam in huis kunt u dit het beste zo snel mogelijk aanpakken. Zwam is immers slecht voor de gezondheid en brengt schade toe aan uw huis. Doordat zwam snel groeit, kan de schade in korte tijd hoog oplopen. Vul daarom meteen onderstaand formulier in voor een gratis zwaminspectie in Drenthe! Na het invullen van het formulier zullen wij contact met u opnemen om samen op korte termijn de gratis zwaminspectie te plannen.

Zwambestrijding Drenthe

De bevindingen van onze inspectie ontvangt u in een uitgebreid rapport. Hierin staat een beschrijving van het probleem, ons plan van aanpak en een kostenraming. Tijdens de zwambestrijding zullen we de door zwam geïnfecteerde delen, zoals het hout, de grond en organisch restmateriaal in de betreffende ruimte verwijderen. De omgeving van de besmettingshaard (houtwerk, vloer, grond, muren) wordt effectief behandeld tegen zwam. Ten slotte wordt het verwijderde houtwerk door vakmensen weer hersteld! Naast zwambestrijding verzorgen wij ook houtwormbestrijding in Drenthe.

Gratis zwaminspectie aanvragen

  Uw naam

  Email

  Straat

  Huisnummer

  Postcode

  Plaats
  GroningenFrieslandDrentheOverijssel

  Telefoon

  Vragen / Opmerkingen

  zwambestrijding groningen friesland drenthe

  Snel en voorgoed van zwam af!