Zwambestrijding Friesland

zwambestrijding Friesland

Zwam is een groot probleem voor woningbezitters. Zodra u vermoedt dat er bij u thuis zwam aanwezig is, kunt u het beste snel een expert inschakelen. Zwambestrijding in Friesland wordt op professionele wijze uitgevoerd door Stop Zwam Totaal. Tijdens een gratis en vrijblijvende zwaminspectie brengen we het probleem duidelijk in kaart. Onze totaaloplossing zorgt er vervolgens voor dat uw zwamprobleem snel én voorgoed verdwijnt!

Gratis zwaminspectie Friesland

HuiszwamLijkt uw houten vloer meer te veren dan normaal? Is het vochtig in de kruipruimte? Ruikt u een scherpe, kruidige lucht? Ziet u donkere verkleuringen of barsten in het houtwerk? Dit kan allemaal duiden op zwam in huis. Een probleem dat grote schade aan kan richten en slecht is voor de gezondheid. Vul daarom meteen onderstaand formulier in voor een gratis zwaminspectie in Friesland. Na het invullen van het formulier zullen wij contact met u opnemen om samen op korte termijn de gratis zwaminspectie te plannen.

Zwambestrijding Friesland

Brengt de gratis inspectie een zwamprobleem aan het licht? Dan ontvangt u een uitgebreid rapport op met een beschrijving van het probleem en een plan van aanpak plus kostenraming voor de zwambestrijding. Tijdens de zwambestrijding zullen door zwam geïnfecteerde delen, zoals het hout, de grond en organisch restmateriaal in de betreffende ruimte worden verwijderd. De omgeving van de besmettingshaard (houtwerk, vloer, grond, muren) wordt effectief behandeld tegen zwam. Ten slotte wordt het verwijderde houtwerk door vakmensen weer worden hersteld.

Uw naam

Email

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoon

Vragen / Opmerkingen

zwambestrijding groningen friesland drenthe logo

Snel en voorgoed van zwam af!

  • Professionele zwambestrijding
  • Vakkundig herstel van aangetaste delen
  • Gediplomeerde vakmensen
  • Gratis inspectie!