Zwaminspectie

Uw naam

Email

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoon

Vragen / Opmerkingen

Stop Zwam Totaal

ZwambestrijdingVermoedt u zwam te hebben aangetroffen in uw woning of bedrijfspand? Dan is het zaak dit te laten beoordelen door een gediplomeerd zwaminspecteur. Mocht uit de inspectie blijken dat u inderdaad te maken heeft met zwam dan zullen wij dit uitgebreid in kaart brengen en een heldere rapportage en kostenraming voor u maken.

Verloop zwaminspectie

  • Tijdens de inspectie zal een gediplomeerd zwaminspecteur de situatie komen bekijken. De oorzaak, de grootte van de besmetting en ontstane schade worden in kaart gebracht.
  • U ontvangt een duidelijke, met foto’s  geïllustreerde rapportage met daarin de omschrijving van het probleem, een plan van aanpak en prijsopgaaf. 

Kosten zwaminspectie

De kosten voor een uitgebreide zwaminspectie + rapportage bedragen € 490,- Laat u vervolgens de zwambestrijding door ons uitvoeren dan is de zwaminspectie gratis.

In ons werkgebied Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel worden geen kosten berekend voor een zwaminspectie. Naast zwaminspecties kunt u ook bij ons terecht voor professionele houtwormbestrijding.

Zwambestrijding